My home is 
my castle, 
my garden is 
my kingdom.
 
 
Deze tuin is ontworpen bij een nieuwe woning, die gebouwd is in historiserende stijl. De architectuur past bij het dorpskarakter van Baarn, en heeft allure door de vormgeving en kwaliteitsmaterialen.
 
De projectontwikkelaar en de kopers van de woning werden geconfronteerd met een perceel dat schuin afloopt naar de straat. Uitgangspunt was echter dat de gehele woning en tuin per rolstoel toegankelijk zouden zijn. Het hoogteverschil in de tuin (ca. 70 cm) moest daarvoor worden overbrugd, zonder gebruikmaking van treden.
 
Het resultaat is een tuin met schuin oplopende paden, die op natuurlijke wijze onderdeel uitmaken van het geheel. De tuin heeft een vijver met zitrand, een ruim terras en een parkeerplaats op eigen terrein.
 
De tuin is aangelegd door Hoveniers- en Straatwerk Henk Born.
Dorpstuin
De zijgevel
De voordeur is tevens toegankelijk via een hellingbaan
De vijver is goed zichtbaar vanuit de erker
Smalle bloemenborder langs het terras
Vooraf...