My home is 
my castle, 
my garden is 
my kingdom.
 
 
 
 
Nieuwbouw en Verbouwing
 
Gaat u een nieuwe woning of bedrijfsruimte bouwen, dan is het verstandig om in een vroeg stadium na te denken over de volgende vragen: Waar op het perceel wordt het gebouw geplaatst, waar zijn de verschillende ruimtes op georiënteerd en waar komen ramen en deuren? Dit heeft effect op uw beleving van de tuin en de omgeving. U kunt gebruik maken van zichtlijnen van binnen naar buiten, of juist het zicht op een lelijke fabriek of gevel wegnemen.
 
Ook bij verbouwingen spelen deze vragen. Een voorbeeld: Stel, u heeft behoefte aan een berging en wilt hiervoor een aanbouw laten plaatsen. Het kan dan verstandig zijn om de eetkamer te verplaatsen naar de aanbouw, zodat u daar optimaal kunt genieten van het uitzicht en daglicht. De berging kan dan op een minder prominente plek gerealiseerd worden.
 
Legt u de bouwtekeningen in een vroeg stadium aan mij voor, dan kan ik u hierbij adviseren. Ik overleg dan met de architect of aannemer over oplossingen, waarbij zowel de architectuur als de buitenruimte optimaal tot hun recht komen.
Tuinarchitectuur in Amersfoort, ‘t Gooi en landelijk.
Tevens cursussen tuinarchitectuur en beplanting.